Leveranstid 2-4 vardagar - Frakt 59 kr - 30 dagars öppet köp

Dofter av ros, lavendel, vanilj och kaprifol

Idag kom ett skepp lastat med... tvål!

Dofter av ros, lavendel, vanilj och kaprifol

När vi öppnade paketet kom himmelska dofter av ros, lavendel, vanilj, ringblomma och kaprifol ut och fyllde hela Lilla havsbutiken. Den milda sockertången i tvålarna är handplockad i Smögen och vårdar samt återfuktar huden. Varje tvålsort är en kombination av tvål och något annat - som granskott, kaffe, vildros eller lavendel. Flera av ingredienserna i tvålarna finner vi just nu också bland odlingarna i skafferiet eller i vår köksträdgård.

Tvål från Smögens tvålbruk
Tvålarna med några av ingredienserna: lavendel, ros, ringblomma och kaffe

Kaffetvålen - nu också med vanilj

Först ut ur paketet kom de omsorgsfullt inslagna kaffetvålarna - nu finns den även i version med ett underbart inslag av vanilj! Det väldoftande kaffet i kaffetvålen kommer från Smögens Kafferosteri. Kaffet har en peelingfunktion som tar bort döda hudceller och ingrodd smuts. Kaffet har även förmågan att avlägsna ingrodd lukt från exempelvis fisk och petroleumprodukter. Här hittar du tvålarna Tång & Kaffe och så den vaniljdoftande versionen Tång & Kaffe med vanilj!

Tång och kaffe
Kaffedrickarens dröm: en tvål med kaffedoft!

Tvålar med blomsterdoft

Efter att kaffetvålarna skuttat ut var det som att stiga in i en blomsterträdgård. Himmelska dofter av ros, lavendel, ringblomma och kaprifol slog emot oss och fick oss att skutta ut i trädgården för att plocka blommorna som ingår i tvålarna. Vilken ekologisk blomstertvål blir din favorit: Tång & vildros, Tång & lavendelTång & trädgård eller Kallbadet?

Tång & Vildros tvål hos Lilla havsbutiken
En rosendröm: Tvålen "Tång & Vildros"

Tång & Lavendel tvål hos Lilla havsbutiken
Som att resa till Provence i tid och rum: tvålen "Tång & Lavendel"

Tång & trädgård tvål hos Lilla havsbutiken
Trädgårdsmästarens räddning: den hudvårdande tvålen "Tång & trädgård"

Kallbadet tvål hos Lilla havsbutiken
Tvålen "Kallbadet" som doftar ljuvligt av kaprifol och löddrar såväl i sötvatten som saltvatten

Tvål som gör gott

Tvålarna från Smögens tvålbruk gör inte bara din hud och sinnen gott: de bidrar också till en renare natur. För varje såld tvål skänker Smögens Tvålbruk 5 kronor till strandstädning i Bohuslän. Dessutom skänker vi på Lilla havsbutiken 5 kr för varje order till Naturskyddsföreningens arbete för havet. Tillsammans gör vi skillnad!

Spana in alla tvålar från Smögens tvålbruk!

 

Lämna en kommentar