Leveranstid 2-4 vardagar - Frakt 49 kr - 30 dagars öppet köp

Om Lilla havsbutiken

Varmt välkommen till Lilla havsbutiken!

Vår vision

Vår vision med Lilla havsbutiken är att sprida intresse för havet och de hållbara produkter som finns däri. Ledorden för vår butik är havsmedvetenhet, hantverk, småskalighet, lokalt och hållbart. I högsta möjliga utsträckning ska lokala råvaror och resurser användas, som i t ex Tångkullans tångsalt och Smögens Tvålbruk. Vi vill vara med och göra skillnad, tillsammans med er. För varje order skänker vi fem kronor till Naturskyddsföreningens arbete för havet.

Vår passion - tång

På våra sidor kommer du att finna många produkter med tång! Tång - stora alger i havet - är nämligen vår passion och lite av vår specialitet. Tång är hetare än någonsin. Inte bara spelar de en allt större roll som livsmedel och energikälla, de kan också begränsa klimatförändringarna och övergödningen samt öka den biologiska mångfalden i havet. 

Familjeföretag vid havet

Lilla Havsbutiken är ett familjeföretag med saltstänkt aktivitet alldeles vid havet. Jag som startat Lilla havsbutiken heter Marie Lenngren och är marinbiolog. Till vardags skriver jag barnböcker om havet och leder tångsafaris och guidade vandringar. Besök gärna vår systersida Noriko för att läsa mer om detta! 

Vi hoppas att du ska finna många spännande produkter hos oss och inspiration att utforska havet. Om du har tips på någon produkt du tycker skulle passa hos oss är du varmt välkommen att kontakta oss på info@lillahavsbutiken.se!