Leveranstid 2-4 vardagar - Frakt 59 kr - 30 dagars öppet köp

Gott nytt år!

Vintern har kommit till västkusten och bäddat in våra grå klippor med den vitaste snö. I kontrast mot det stålgrå ansiktet och den mjukare himlen påminner den oss om hur magiskt vackert havslandskapet är, oavsett väderlek och årstid. Vi på Lilla havsbutiken har några dagars ledighet för att ta långa, härliga havspromenader, reflektera över året som gått och ta sats in i det nya. 

vinter_vid_havet_lillahavsbutiken

Lilla havsbutikens år 2022

Under det kommande året ser vi fram emot att utveckla Lilla havsbutiken till att förmedla ännu mer kunskap, intresse och fascination för havet. Med hjälp av böcker kan vi förmedla kunskap och passion, och genom hållbara produkter vill vi sprida hantverk och saker som gör gott både för människa och natur.

Tvålfat av loofahgurka

Många nya hantverksprodukter kommer att dyka upp i butiken under den närmsta tiden, bland annat nya brickor och skärbrädor med vackra tångillustrationer. En spännande sak som kommer in om bara om några dagar är tvålfat av loofahgurka från Tvåla & Tvaga! Vi har använt dem hemma under en lång tid och tycker de är helt oslagbara som tvålfat. De är fenomenala på att suga upp vätska och gör att tvålen förblir torr och fin och dessutom håller längre. 

Tvålfat av loofahgurka

Gott nytt år!

Vi önskar er alla ett riktigt gott nytt år med många havsupplevelser och ser fram emot att följas åt under ett nytt, spännande år!

Lämna en kommentar