Leveranstid 1-3 vardagar - Frakt 59 kr - Öppet köp 30 dagar

Musselmunch hundgodis

Musselmunch hundgodis - av bohuslänska blåmusslor!

Musselmunch av bohuslänska blåmusslor hos Lilla havsbutiken

När vi först fick höra om Musselmunch hundgodis blev vi tagna med storm. Ett havsdoftande, hälsosamt, gott, närproducerat och miljövänligt hundgodis - kan det bli bättre?

Musselmunch hundgodis av blåmusslor hos Lilla havsbutiken

Hundens favorit

Kanske gladast av alla över denna upptäckt var vår matglade engelsk springer spaniel Harry. Han har länge efterlyst ett havsdoftande hundgodis i vårt sortiment. Nu äntligen är det här! Musselmunch hundgodis är ett hållbart mathantverk från den svenska västkusten. Rikt på proteiner och omega 3 och 6, hälsosamt för hela kroppen och extra bra för ben och leder. Dessutom renar musslorna våra hav, minskar övergödningen och ökar den biologiska mångfalden. Både vi och Harry är stormförtjusta!

Musselmunch hundgodis hos Lilla havsbutiken

Närproducerat, mumsigt, hälsosamt och hållbart

Musselmunch är ett klimatsmart och nyttigt hundgodis baserat på blåmusslor från Orust och bakat för hand i Torslanda. Det är inte gjort på vilka blåmusslor som helst utan på de som är för små eller för knöggliga för att säljas till människor. Förutom att rena våra hav är blåmusslan en hälsosam proteinkälla som innehåller glukosamin och smörjer lederna. Snackset är proteinrikt och med en låg fetthalt. Endast naturliga ingredienser och massor med Omega-3 och energi utan tillsatser. Hundgodiset är både MSC-märkt och Kravmärkt och väldigt populärt bland de fyrbenta!

Musselmunch hundgodis hos Lilla havsbutiken

Bakat för hand i Torslanda

Musselmunch hundgodis kommer från musslor odlade vid den bohuslänska kusten och bakade för hand i Torslanda. Här kan du läsa mer om idén bakom Musselmunch, om hur havet mår, hundfoder och om hur de bakar hundgodiset på Musselmunch!

Beställ ditt egna Musselmunch hundgodis här!

Och skynda på, innan Harry lyckats övertyga oss om att ge honom allihop :-)

Harry vill ha Musselmunch hos Lilla havsbutiken

 

Lämna en kommentar