Leveranstid 2-4 vardagar - Frakt 59 kr - 30 dagars öppet köp

Redo för kräftskivan

Redo för kräftskivan?

Nu börjar det bli dags för årets kräftskivor. Man brukar säga att det är tillbehören som gör festen, så här kommer våra bästa tips!

Kakformar som ser ut som en kräfta

Kakform som set ut som en kräfta

Med de söta kakformarna i kräftform kan du baka små bröd eller salta kex i formen av en kräfta. De kommer garanterat att göra succé! Du kan också använda dem som servettringar eller placeringskort i dukningen.

Kakform som set ut som en kräfta

Delikatessknäcke med havssmak

Havsknäcke ett fröknäcke med torkad sockertång

Innan festmåltiden sätter igång är det dessutom supergott att bjuda på vårt HavsknäckeDetta lyxiga fröknäcke från Nordic seafarm i Kosterhavet består av svensk, hållbart odlad sockertång, salt, majsmjöl och blandade fröer som pumpakärnor, solroskärnor och linfrö. Det är helt oemotståndligt gott och tar slut på en sekund om vi sätter fram det här hemma 😃  Havsknäcket är det perfekta tillbehöret till kräftskivan, fördrinken eller ostbrickan.


Havsknäcke ett fröknäcke med torkad sockertång

Havsdoftande present till värdparet

Kakformarna och Havsknäcket är en perfekt present också till värdparet. Ett tips är att kombinera dem med mathantverk som tångsalt, umamifond, sockertång, musselpulver eller tångflingor!


En smak av hav hos Lilla havsbutiken

Tvöl - tvålen med tång och humle

Tvöl hos Lilla havsbutiken

En rolig present är också tvölen - tångtvål med doft av humle - från Smögens tvålbruk, som är en av våra allra mest populära presenter!

Glad sensommar allihop!
Hälsningar Marie, marinbiolog och grundare av Lilla havsbutiken

Lämna en kommentar