Leveranstid 1-3 vardagar - Frakt 59 kr - Öppet köp 30 dagar

Årets jultvålar är här!

Årets jultvålar är här!

Igår var det som julafton här i Lilla havsbutiken - då anlände årets första leverans av jultvålar från Smögens tvålbruk! När vi fick höra om de här tvålarna allra första gången blev vi alldeles lyckliga. Vi älskar både hav och jul. En fusion av tång och pepparkaka, rökelse och myrra i en ekologisk, handgjord tvål från västkusten - kan det bli bättre?

Julbadet och Julgåvan - Jultvålar från Smögens tvålbruk hos Lilla havsbutiken

Ljuvliga dofter av pepparkaka, myrra och rökelse spred sig i butiken när vi öppnade paketet. Nu är vi i julstämning!

Jultvålar från Smögens tvålbruk hos Lilla havsbutiken

Julbadet - tvål med sockertång och pepparkaka

När det är dags för det stora julbadet tar vi fram tvålen "Julbadet" och skapar en hel ceremoni. Tända ljus, ett hett bad, tång som gör under för huden och en ljuvlig pepparkaksdoft - då är vi redo för jul! Den är också underbar att lägga på ett vackert tvålfat och tvätta händerna med - eller att ge bort som present i adventstider.

Julbadet_tvål_pepparkaka_Lilla_havsbutiken

Tvålen "Julbadet" med tång & pepparkaka är ekologisk och handgjord av familjeföretaget Smögens tvålbruk i Bohuslän, som använder lokala produkter i högsta möjliga utsträckning. Den milda sockertången är handplockad i Smögen och återfuktar huden. Eteriska, ekologiska oljor av ingefära, kryddnejlika och kanel ger en underbar, mild juldoft. 

Julbadet - tvål med tång och pepparkaka hos Lilla havsbutiken

Julgåvan - tång, rökelse och myrra

När vi ska komma in i lugn julstämning tar vi fram den här tvålen. Tång, rökelse och myrra ger en fantastisk doft och gör samtidigt gott för huden. Vi vågar påstå att det här är årets absolut bästa och mest uppskattade gåva i juletid - inte konstigt att den har fått namnet Julgåvan!

Julgåvan tvål med rökelse och myrra från Smögens tvålbruk hos Lilla havsbutiken

Tvålen "Julgåvan" med tång, rökelse och myrra är, precis som tvålen "Julbadet", ekologisk och handgjord av familjeföretaget Smögens tvålbruk i Bohuslän. Den milda sockertången är handplockad i Smögen och återfuktar huden. Eteriska oljor av myrra och rökelse ger en underbar, mild juldoft. 

Julgåvan tvål med myrra och rökelse hos Lilla havsbutiken

 

Tillsammans gör vi skillnad

För varje såld tvål skänker Smögens Tvålbruk 5 kronor till strandstädning i Bohuslän genom organisationen Pelagiska, och för varje beställning från oss skänker vi 5 kronor till Naturskyddsförenings arbete för havet. Tillsammans med dig gör vi skillnad!

Julbadet och Julgåvan - Jultvålar från Smögens tvålbruk hos Lilla havsbutiken

Beställ årets jultvålar nu!

 

Lämna en kommentar