Leveranstid 2-4 vardagar - Frakt 59 kr - 30 dagars öppet köp

Bokrea

Nu börjar vår bokrea med havstema!

Äntligen är det dags för årets bokrea och självklart är vi på Lilla havsbutiken med och sänker priset på ALLA våra böcker!

Ta chansen och välj ut just din favorit med havstema. Tångguiden, Plocka tång och strandväxter, Det farliga djupet, Teckna och måla havets djur och Noriko på äventyr i tången - alla är med! Dessutom två färska nyheter som beskrivs nedan. 

Erbjudandet gäller t.o.m. 30 mars 2023 eller så långt lagret räcker.

Bokrea hos Lilla havsbutiken

Våra mest populära böcker i Lilla havsbutiken

Boknyheter

Vi har precis fått in två spännande boknyheter till Lilla havsbutiken, som också får vara med på bokrean: den fängslande kärleksromanen "Havsträdgården" av Gunilla Tähti Wigge och den fascinerande boken "Sjömat - den ätbara mångfalden i havet" av Kennet Lundin. Läs mer om dessa pärlor nedan!

Havsträdgården

Havsträdgården kärleksroman hos Lilla havsbutiken

Det vackra omslaget till kärleksromanen "Havsträdgården" skimrar i havsblått och guld
 
Den fantastiska romanen "Havsträdgården" av Gunilla Tähti Wigge är en ömsint och fängslande kärlekshistoria om att våga fånga kärleken när den dyker upp och att ha modet att satsa på något som kanske inte blir. När Sanna och Jack träffar varandra på en flygplats slår förälskelsen ner som en blixt. De kan inte väja för kärlekens kraft och fattar ett beslut som ingen av dem trodde var möjligt.
Havet är ständigt närvarande i boken, och levande beskrivningar av klippor, grönskande östkust och karg västkust, tång och tångodling utgör färgstarka passager i berättelsen. 
Gunilla Tähti Wigge intervju hos Lilla havsbutiken
Författare Gunilla Tähti Wigge berättar i vår intervju om sin relation till havet, filmdrömmar och hur hon jobbar med "deadline-presenter" 

Sjömat - den ätliga mångfalden i havet

Sjömat bok hos Lilla havsbutiken
Vackra färgfotografier, spännande recept och fascinerande kunskap i boken "Sjömat"

Vad sägs om vattenloppasoppa med manetsmörgås till middag idag? Eller kokt långhals med sjögurka? I denna fantastiska bok "Sjömat - den ätbara mångfalden i havet" varvar marinbiolog Kennet Lundin spännande recept med marinbiologiska essäer, kunskap och vackra färgbilder. Detta är en bok som verkligen ger mersmak att lära mer och utforska havet!

När du köper boken från oss på Lilla havsbutiken får du den signerad och med en illustration av en finurlig nakensnäcka, gjord för hand av författaren!

Sjömat signerad av Kennet Lundin hos Lilla havsbutiken

Den söta illustrationen av en nakensnäcka och signaturen av författare Kennet Lundin
 

Här hittar du alla böckerna på bokrean!

 

 

 

Lämna en kommentar