Leveranstid 2-4 vardagar - Frakt 59 kr - 30 dagars öppet köp

Julklappsverkstad i Lilla havsbutiken

Tänk... nu är det bara en vecka kvar till julafton! Hos oss på Lilla havsbutiken pågår förberedelserna för fullt. I helgen ska vi koka knäck med havssalt och göra ett pepparkakshus som en undervattensvärld.

Julklappstips

Nu är det dags att inhandla de sista klapparna. Har du kollat in våra julklappstips?

Julklapp från Lilla havsbutiken

I år kommer vi att dekorera våra julklappar med pepparkaksformar i havsmotiv. Här har vi valt den söta sjöhästen som får pryda ett paket med jultvålarna Julgåvan, med doft av rökelse och myrra, och Julbadet, som doftar himmelskt av pepparkaka. 

Boken är alltid årets julklapp, tycker vi!

I våra ögon är en bok alltid årets julklapp. Det finns inget bättre att ge eller få! I höst har vi fått in några fantastiska böcker till vår bokhandel. Vad sägs till exempel om den vackra inspirationsboken "Plocka tång & strandväxter"? Detta är den ultimata julklappen till den som är intresserad av hälsa, mat och natur. Tång är framtidens mat - gott, hälsosamt och klimatsmart. I den här klappen hittar du den splitternya, inspirerande boken "Plocka tång & strandväxter" tillsammans med Tångkullans delikata tångsalt och den underbara tvålen "Tång & Kaffe" från Smögens tvålbruk. Här hittar du bokentångsaltet och tångtvålen!

Plocka tång & strandväxter

Till barnen har vi flera toppenbra böcker som alla har med havet att göra: den äventyrliga tångboken "Noriko på äventyr i tången", det interaktiva havsäventyret "Det farliga djupet" och den inspirerande konstboken "Teckna och måla havets djur". Här hittar du alla våra böcker om havet!

Noriko på äventyr i tången

Med önskan om en god jul och gott nytt år 

Vi på Lilla havsbutiken vill passa på att tacka er för att ni varit med på starten av resa. Tänk att det är knappt en månad sedan vi öppnade upp vår havsbutik. Vi är så glada att just du velat vara med! Hoppas att du får en riktigt god jul och gott nytt år, och att vi ses snart igen!

 

Lämna en kommentar