Leveranstid 2-4 vardagar - Frakt 59 kr - 30 dagars öppet köp

Lilla havsbutiken fyller ett år!

Hipp hipp hurra!

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det Lilla havsbutikens födelsedag! Idag är det exakt ett år sedan vi öppnade upp portarna till vår älskade butik. Under året har den växt och fyllts med spännande, hållbart hantverk från havet. Tack till alla följare, kunder och leverantörer för att ni är med och skapar en hållbar framtid!

Marie Lenngren driver Lilla havsbutiken

20 % rabatt på hela sortimentet

Idag firar vi födelsedagen med att erbjuda en rabatt på 20% på hela sortimentet. Ange koden ETTÅR när du checkar ut i kassan! 

Varför skapade vi Lilla havsbutiken?

Vi vill sprida kunskap och intresse för havet och allt fascinerande liv som finns däri, förmedla hållbart hantverk från havet och stödja marin naturvård.

Lilla havsbutiken vid havet


Tillsammans gör vi skillnad

Många bäckar små... Ingen kan göra allt men alla kan göra något! Vi bestämde från start att fem kronor för varje beställning i vår butik ska doneras till Naturskyddsföreningen och deras arbete för havet. Idag går vår allra första donation till detta ändamål, med pengar som ni, våra kära kunder och hantverkare, hjälpt oss att samla. Tack för ert stöd - tillsammans gör vi skillnad!

Paketöppning 

Vad kunde passa bättre idag, på vår ettårsdag, än att öppna ett paket med påfyllning av musselpulver från Musselfeed och Ciona umami crème?

Musselpulver från Musselfeed

Musselpulver från Musselfeed hos Lilla havsbutiken

Detta är en av hantverksprodukterna från västkusten som tagit oss med storm. Musslor är supermat - smakförstärkare och rika både på umamismak, protein, järn, kalcium, delen, zink och omega-3. Musslor är inte bara goda och hälsosamma - de bidrar också till en bättre miljö. En viktig roll de har är att de renar och minskar övergödningen av haven! När du köper detta musselpulver bidrar du också till en minskning av matsvinnet och en hållbar livsmedelsindustri.

Ciona umami crème

Ciona umami creme från Marine taste hos Lilla havsbutiken

Det här är en annan storfavorit hos oss. Vill du skapa en smakexplosion av salt, hav och umami – då är det Ciona umami crème du ska skaffa! En förrätt med Toast Ciona sätter ribban för middagen på högsta nivå. Ciona umami crème är 30 gånger mer smakintensiv än vår Ciona umami fond och skapar mirakel som smakar hav.

Passa på och beställ hantverksprodukter med smak av hav!

Lämna en kommentar