Leveranstid 2-4 vardagar - Frakt 59 kr - 30 dagars öppet köp

Tvölen är här!

Tänk vilken succé tvölen blev. Världen saknade en ekologisk öltvål med tång och humledoft - och nu är tvölen här!

Tvöl hos Lilla havsbutiken

Nya tvölar på lager

Den första laddningen tvöl tog slut på tre dagar. Nu har vi fått in påfyllning och redo att sprida fler tvölar! Ni kan tro det doftar gott av humle när man öppnar ett paket med tvöl. 

Tvöl från Smögens tvålbruk hos Lilla havsbutiken

Samarbete mellan Smögens tvålbruk och Smögenbryggar'n

Tvöl är en öltvål som Smögens tvålbruk tagit fram i samarbete med Smögens ölbryggeri, Smögenbryggar´n. Den innehåller både öl och rester från ölbryggningen på Smögens ölbryggeri och sockertång, som Smögens tvålbruk handplockat i den intilliggande havsviken. Tvöl har en frisk doft av humle och löddrar såväl i duschen som i havet.

Läs vår intervju med Smögens tvålbruk här!

Tvöl från Smögens tvålbruk hos Lilla havsbutiken

Hudvårdande sockertång och frisk doft av humle

Tvölen är ekologisk och handgjord av familjeföretaget Smögens tvålbruk i Bohuslän. Den milda, hudvårdande sockertången är handplockad i Smögen och återfuktar huden, och den friska doften av humle är underbar! Lokala produkter används i högsta möjliga utsträckning.

Tillsammans gör vi skillnad

För varje såld tvöl skänker Smögens Tvålbruk 5 kronor till strandstädning i Bohuslän, och för varje order skänker vi på Lilla havsbutiken 5 kronor till Naturskyddsföreningens arbete med havsfrågor. Tillsammans gör vi skillnad!

Här kan du läsa mer och beställa din egna tvöl!

Tvöl från Smögens tvålbruk hos Lilla havsbutiken

 

Lämna en kommentar