Leveranstid 2-4 vardagar - Frakt 59 kr - 30 dagars öppet köp

Vårnyheter

Solen skiner på klarblå himmel, yrvakna humlor surrar sömnigt omkring och i vattenbrynet ser man vackert gröna tångarter som havssallat, rörhinna och grönslick dyka upp - nu är det verkligen vår!

Spännande vårnyheter

Just nu händer det mycket spännande i Lilla havsbutiken. Redan nu i veckan kommer vi att få in två nya spännande vårnyheter från familjeföretaget Smögens tvålbruk i Bohuslän: "Tvöl" och tvålen "Tång & Vildros"!

Tvöl med frisk doft av humle

Tvöl med tång och humle från Smögens tvålbruk hos Lilla havsbutiken

Ni kanske minns att vi, vid vår intervju av Maria och Carl-Johan på Smögens tvålbruk, ställde följande fråga:

Har ni någon oväntad, galen idé på tvålsort, som ni skulle vilja testa?

Deras hemlighetsfulla svar löd: "Vi har en helgalen idé som vi redan har testat och den blev så bra att den snart kommer på marknaden. Vi vill inte avslöja mer än så men vi tror på succé!". Ja, nu är den här, tvölen!  

Tvöl är en öltvål som Smögens tvålbruk tagit fram i samarbete med Smögens egna ölbryggeri, Smögenbryggar´n. Den innehåller både öl, rester från ölbryggningen och sockertång, som har fantastiska hudvårdande egenskaper. Tvöl doftar friskt av humle och löddrar såväl i duschen som i havet. 

Läs mer och beställ tvölen här!

Den romantiska tvålen "Tång & Vildros"

Som kontrast till tvölen har vi nu fått in vår mest romantiska tvål. En tvål med torkade blad från Bohusläns vilda vresrosor som doftar intensivt av ros är svår att överträffa. 

Tvål "Tång & Vildros" hos Lilla havsbutiken

Tvålen "Tång & Vildros" är ekologisk och handgjord av Smögens tvålbruk. Den milda sockertången är handplockad i Smögen och återfuktar huden. Rosenbladen ger en underbar doft och kommer från Smögens vilda vresrosor, omsorgsfullt plockade för hand.

Tång & vildros ekologisk tvål hos Lilla havsbutiken

Läs mer och beställ tvålen "Tång & Vildros" här!

Tillsammans gör vi skillnad

I alla tvålar används ekologiska och lokala produkter i högsta möjliga utsträckning. För varje såld tvål skänker Smögens Tvålbruk 5 kronor till strandstädning i Bohuslän, och för varje order vi skickar skänker vi 5 kr till Naturskyddsförenings arbete för havet. Tillsammans med dig gör vi skillnad!

Vildrosor hos Smögens tvålbruk

 

 

Lämna en kommentar