Leveranstid 1-3 vardagar - Frakt 59 kr

Dulsechokladkola

Oemotståndliga kolor med smak av choklad och hav!

Ingredienser

  • 3 dl grädde
  • 2 dl ljus sirap
  • 1,5 dl socker
  • 50 g smör
  • 2 msk kakao
  • 5 g torkad dulse
  • flingsalt

Instruktioner

  1. Blanda allt förutom tången och flingsaltet i en kastrull.
  2. Koka upp och låt koka tills den är ca 126 grader. Rör om då och då.
  3. Mortla, mixa eller finhacka dulse under tiden.
  4. När termometern visar 126 grader ta bort kastrullen från värmen, blanda i dulse.
  5. Häll över i en bakplåtsklädd form och strö över havssalt.
  6. Ställ i kylen minst en timme innan du skär den i bitar.

Produkter för detta recept

Dulse
Söl

Författare: Nordic SeaFarm

Taggar: Dulse,Tång